Welkom op de nieuwe website van Window Solution.
Raamdecoratie

Easyclick gordijnen

EasyClick, het boorvrije montagesysteem.

Ook voor een schuin raam of deur.

Easyclick gordijnen zijn een innovatieve vorm van raamdecoratie die zonder boren of schroeven kan worden bevestigd. In plaats daarvan worden deze gordijnen vastgemaakt met een magnetisch systeem die op het raamkozijn bevestigd wordt.

Hoe werkt een Easyclick gordijn?

Het easyclick bevestigingssysteem bestaat uit twee delen: een metaaltape die op het raam wordt gekleefd en een kader waarin een magneetsysteem verwerkt zit. Deze profielen passen naadloos in elkaar, waardoor het gordijn veilig op zijn plaats blijft.

Easyclick gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder duette/plisségordijnen en jaloezieën. Ze zijn een handige oplossing als je niet willen boren in muren of ramen of waar geen ruimte is voor andere raamdecoraties. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en kunnen snel worden verwijderd of verplaatst wanneer nodig.

Maak je interieur compleet!

Met onze jarenlange ervaring staan wij tot uw dienst. Bent u op zoek naar kwalitatief maatwerk voor een betaalbare prijs? Bezoek dan onze winkel of kijk online naar ons assortiment en vraag een offerte aan.