Welkom op de nieuwe website van Window Solution.
Raamdecoratie

Lamellen

De perfecte manier om het licht en de privacy van uw woning te regelen.

Bediening met een stang, een koord of een elektrisch systeem.

Lamellen zijn smalle verticale stroken van verschillende materialen zoals kunststof, aluminium of stof, die worden gebruikt als raambekleding. Ze zijn meestal bevestigd aan een railsysteem dat het mogelijk maakt om de lamellen te draaien, zodat het licht en de privacy kunnen worden geregeld.

Ideaal voor grote ramen en glazen schuifdeuren.

Lamellen zijn een populaire keuze voor grote ramen en glazen schuifdeuren vanwege hun strakke en moderne uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en texturen en kunnen worden aangepast aan verschillende interieur stijlen.

Lamellen bieden uitstekende lichtregulering omdat ze kunnen worden gedraaid om het licht binnen te laten of te blokkeren. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd en zijn ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Lamellen kunnen worden bediend met een stang, een koord of een elektrisch systeem en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

Maak je interieur compleet!

Met onze jarenlange ervaring staan wij tot uw dienst. Bent u op zoek naar kwalitatief maatwerk voor een betaalbare prijs? Bezoek dan onze winkel of kijk online naar ons assortiment en vraag een offerte aan.