Welkom op de nieuwe website van Window Solution.
Raamdecoratie

Overgordijnen

De ideale gordijn voor privacy en licht.

Gebruik voering voor extra warmte/koelte, verduistering en geluidsisolatie.

Overgordijnen zijn de klassieke en functionele optie voor een warme en gezellige sfeer in uw kamer. Deze gordijnen worden meestal gemaakt in een dikke stof die de koude blokkeert en de privacy waarborgt. Overgordijnen kunnen tevens ook in een transparante lichtgevende stof zonder aan gezelligheid in te boeten.

Tijdloze uitstraling en uitstekende functionaliteit

Overgordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen, waardoor u een gordijn kunt vinden dat perfect past bij uw interieur. Bovendien zijn er verschillende ophangmethoden beschikbaar, waaronder roedes, railroedes en rails, waardoor u uw gordijnen gemakkelijk kunt aanpassen aan uw raam.

Naast hun esthetische waarde zijn overgordijnen ook erg praktisch. Ze bieden uitstekende isolatie en kunnen helpen om uw energierekening te verlagen door de warmte binnen te houden. Bovendien zijn ze zeer duurzaam, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor uw huis. Overgordijnen kunnen worden bediend worden met een elektrisch systeem voor gemakkelijke en nauwkeurige bediening.

Als u op zoek bent naar een degelijke en praktische raamdecoratie, dan zijn overgordijnen zeker het overwegen waard. Hun tijdloze uitstraling en uitstekende functionaliteit maken ze een absolute favoriet.

Maak je interieur compleet!

Met onze jarenlange ervaring staan wij tot uw dienst. Bent u op zoek naar kwalitatief maatwerk voor een betaalbare prijs? Bezoek dan onze winkel of kijk online naar ons assortiment en vraag een offerte aan.