Welkom op de nieuwe website van Window Solution.
Raamdecoratie

Paneelgordijnen

Een stijlvolle, innovatieve zonweringsoplossing, ideaal voor grotere ramen en tuindeuren.

Ultra strak en sober design.

Een strak en hedendaags alternatief op traditionele gordijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt als scheidingswand, en geven elke ruimte een moderne design uitstraling. De panelen kunnen worden uitgeschoven of achter elkaar worden geschoven om het paneelgordijn helemaal open te zetten.

Wat is een paneelgordijn?

Een paneelgordijn is een type raamdecoratie dat bestaat uit lange verticale panelen van stof die aan een railsysteem zijn bevestigd en over elkaar heen schuiven om het licht en de privacy te regelen. Het systeem maakt gebruik van individuele panelen die afzonderlijk kunnen worden bewogen om licht binnen te laten of te blokkeren en om verschillende niveaus van privacy te bieden.

Paneelgordijnen worden vaak gebruikt voor grote ramen, schuifdeuren of als kamerdeler in open ruimtes, en zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en patronen om aan verschillende interieurbehoeften te voldoen. Ze bieden een strakke en eigentijdse uitstraling en kunnen worden aangepast aan elke inrichting.

Maak je interieur compleet!

Met onze jarenlange ervaring staan wij tot uw dienst. Bent u op zoek naar kwalitatief maatwerk voor een betaalbare prijs? Bezoek dan onze winkel of kijk online naar ons assortiment en vraag een offerte aan.