Welkom op de nieuwe website van Window Solution.
Raamdecoratie

Plisségordijnen

Een duurzame en zeer functionele oplossing.

Een elegante en moderne uitstraling.

Plisségordijnen zijn een type raambekleding die bestaan uit een enkele of dubbele laag stof die gevouwen is in zigzag-plooien. Wanneer het gordijn omhoog wordt getrokken, vouwt de stof zich op in gelijkmatige plooien die zich bovenaan het raam bevinden.

Wat zijn plisségordijen?

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder lichte, transparante stoffen voor een luchtige uitstraling en zwaardere, verduisterende stoffen voor meer privacy en lichtblokkering. Ze zijn een populaire keuze voor ramen in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes vanwege hun elegante en moderne uitstraling.

Plisségordijnen bieden verschillende voordelen, waaronder uitstekende lichtregulering, gemakkelijke bediening en installatie, en een laag profiel dat niet veel ruimte inneemt op het raamkozijn.

Plisségordijnen kunnen worden bediend met een koord, een ketting of een elektrisch systeem voor gemakkelijke en nauwkeurige bediening. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen op maat worden gemaakt om perfect bij het raam en het interieur te passen.

Maak je interieur compleet!

Met onze jarenlange ervaring staan wij tot uw dienst. Bent u op zoek naar kwalitatief maatwerk voor een betaalbare prijs? Bezoek dan onze winkel of kijk online naar ons assortiment en vraag een offerte aan.