Welkom op de nieuwe website van Window Solution.
Raamdecoratie

Rolgordijnen

Sfeer, comfort en energiebesparing in 1 product.

Topkwaliteit geschikt voor elke kamer of situatie ...

Rolgordijnen zijn een stijlvolle en strakke raamdecoratie die zeer populair zijn door hun eenvoud. Deze gordijnen zijn gemaakt van een strak doek die omhoog en omlaag kan worden gerold met behulp van een eenvoudig mechanisme. Hierdoor kunt u de hoeveelheid lichtinval en privacy in uw kamer gemakkelijk aanpassen.

Modern, stijlvol en praktisch.

Er zijn veel verschillende soorten rolgordijnen beschikbaar, van lichtdoorlatende tot verduisterende stoffen en een breed scala aan kleuren en patronen om uit te kiezen. Dit maakt het gemakkelijk om een gordijn te vinden dat perfect past bij uw interieur.

Naast hun esthetische waarde zijn rolgordijnen ook erg praktisch. Ze nemen weinig ruimte in beslag, waardoor het interieur niet te druk wordt waar het niet hoeft. Eenmaal opgerold zijn deze zeer discreet. Rolgordijnen kunnen worden bediend met een ketting of een elektrisch systeem voor gemakkelijke en nauwkeurige bediening.

Dus als u op zoek bent naar een moderne, stijlvolle en praktische raamdecoratie, dan zijn rolgordijnen zeker het overwegen waard!

Maak je interieur compleet!

Met onze jarenlange ervaring staan wij tot uw dienst. Bent u op zoek naar kwalitatief maatwerk voor een betaalbare prijs? Bezoek dan onze winkel of kijk online naar ons assortiment en vraag een offerte aan.